Coaching

Keep going. Keep growing. Keep glowing.

 

Coaching

Keep going. Keep growing. Keep glowing.

Coaching er i bunn og grunn en bevisstgjørende samtale mellom en coach og en kunde som leder til en endring i kundens liv. Coaching er en positiv og fremtidsrettet prosess, hvor man bruker læring fra erfaringer til å bestemme hva man ønsker å endre i fremtiden. 


Vi mener at alle har vi de ressursene og styrkene vi trenger i oss. At vår underbevissthet har mange svar. Og at noen ganger trenger vi litt hjelp med å få fram disse. Ved bevisstgjørende spørsmål, effektive verktøy og et ressursfylt språk vil vi som coacher jobbe med å få frem disse svarene.

Coaching er mest effektivt i en prosess med flere påfølgende timer. Bevissthet, mål, motivasjon og helhet avdekkes i timene, mens selve endringen skjer når kunden implementerer læringen i hverdagen. 

Coaching er for deg som ønsker en endring, har en utfordring, har en drøm eller vil gjøre det meste utav det du allerede har. 

Når du finner det som er riktig for deg og begynner å leve bevisst etter dine verdier og ønsker...

...da vil du også oppleve merGlød!

Hva kan coaching gjøre for deg? 

  • Økt selvfølelse
  • Finne ut hva du vil
  • Åpne nye muligheter
  • Økt motivasjon
  • Økt selvinnsikt 
  • Økt bevissthet om egne styrker
  • mer glede...
  • ...og selvfølgelig mer Glød! 
Sjekk ut våre priser og tilbud her

"Make youreself a priority"

Du vil vite hva det er som er rett for DEG, du vil  få bedre selvtillit, og stå stødig i deg selv og ta gode valg som støtter verdiene dine.  

Du vil finne ut hva det er som gjør deg glad, og hva det er som motiverer nettopp deg til å leve det livet du virkelig vil leve.

 

"Jeg synes coachingen var veldig billedlig beskrivende. Det var da lettere å få bukt med eller fjerne det som laget «Stein i skoa» mine.

Det hjelper med slik type terapi fordi «problemene» beskrives i farger, former, tekstur. Noe som gjør det lettere å få bukt med. Samt bli mer bevisst på sine egne triggere."

Kvinne 40 år, 2 barn

"Til den mest fargerike dama jeg vet om!

Takk for at du gir meg luft under vingene og lar meg finne det lyserosa inni meg." 

Kvinne 41 år

"Hilde er en fantastisk coach. Hun stiller mange gode spørsmål som virkelig får meg til å tenke, og finne svar jeg ikke hadde kommet frem til på egenhånd, til tross for at jeg reflekterer veldig mye selv. I tillegg inviterer hun meg med på øvelser som fører til at tanker og følelser strømmer på, og hun veileder meg på en slik måte at jeg klarer å trekke noe fornuftig og fint ut av det. De gir meg en klarhet og bevissthet rundt hva jeg egentlig tenker, føler og vil. Hilde er også en fantastisk varm og fin person, med en herlig ro over seg. Og jeg merker at hun virkelig er der for meg. Jeg kan være sliten og urolig når timen starter, og på slutten av timen er jeg motivert, energisk, rolig og tilfreds på samme tid. Jeg skal fortsette å gå til Hilde og MerGlød. Anbefales på det sterkeste!"  

Diana