Om oss

Glød Coaching


Visjon 

 

Glød Coaching støtter Kvinner til å finne sin indre Glød og å stå stødig i seg selv,

ved å bryte gamle mønstre og skape en ny bærekraftig levemåte 

i tråd med sine personlige verdier, ønsker og drømmer.

 

Hilde

Hilde er en livsglad dame som tror på det gode i mennesket. Hun er utdannet prosessoperatør og kjemiingeniør, og har jobbet flere år offshore med mange ulike mennesker. Nå jobber hun innen kommunikasjon og engasjement for samme selskap, og er medgründer & coach i GlødCoaching.

Det er menneskene som alltid har vært mest spennende for henne på de forskjellige arbeidsstedene. Hun har drevet med yoga i over 10 år, og har tatt instruktørutdannelse hos Just Breathe. Hilde har hatt utrolig mye igjen for kunnskapen om pust, tankesett og yoga i møte med flere av livets utfordringer. Fra å sette pris på de små tingene i livet, til sorgbearbeiding og utbrenthet. 

Hun er nå under sertifisering som NLP-coach innen helse og business, og har for alvor funnet sin lidenskap i sammensmeltingen av mindset, selvstyrking, yoga, pust og all things merGlød.

Linda

Linda er sprudlende og foroverlent, med en tro om at det bor mer i oss mennesker enn vi selv tror.  

Hun er utdannet Makeup-Artist, og Hud & Spaterapeut, har jobbet som reisende selger, treningsinstruktør og arbeidet innen markedsføring og kommunikasjon. Med øye for det estetiske og det å skape gode øyeblikk, valgte hun å gå inn i gullsmedbransjen da hun fikk tilbud om å eie egen butikk. Butikken er nå solgt, og Linda er klar for et nytt kapittel som coach & medgründer i GlødCoaching. 

Gjennom sertifiseringen som NLP-coach har Linda funnet sin plass, da hun er genuint opptatt av mennesker, følelser og helhetlig tenkning. 

 

 

 

 

 

 

Vi møttes på NLP-coach utdanning.

Vi coachet hverandre og fant raskt ut at begge var utbrente småbarnsmødre, som ønsket å gjøre alle til lags. 

Effekten av coaching og støtten til hverandre, skapte en ny gnist og lidenskap. 

Nå har vi smeltet sammen våre tanker, metoder & læring, og har startet Glød Coaching for å støtte andre damer med å ta tilbake livet og finne sin indre GLØD!